Restorani

U srcu Beograda, u pešačkoj zoni, sakriven od pogleda, u svojoj tajnovitosti nalazi se najstariji restoran kineske kuhinje u Beogradu koji preko tri decenije svojim ambijentom, uslugom i kvalitetom daje poseban ugođaj gostima.

peking_rest

Na samo minut od uzavrele Knez Mihailove ulice, glavne šoping ulice u našem gradu, a opet u svojoj tišini, to je idealno mesto za početak, predah ili kraj vaših lutanja kroz prošlost i sadašnjost Beograda.

Prvi kineski restoran u Beogradu kvalitetom u svim segmentima svoje usluge, dobio je najvišu kategoriju (četiri zvezdice) pri kategorizaciji Ministarstva trgovine, turizma i usluga.

street_rest

Savremeni lifestyle u gradskim sredinama svakodnevna jurnjava, dinamika i brzi tempo skratili su vreme mnogim stvarima, ali i izoštrili fokus za svakodnevna uživanja. U sklopu restorana Peking nudimo I novootvoreni restoran Street View koji je sposoban da isprati takav tempo, a opet, svojim gostima pruža mogućnost uživanja u novim specijalitetima urbane kuhinje koje priprema I uslužuje naše osoblje.

Svojim kapacitetima (120 mesta), klimatizovanim salama i radnim vremenom od 08:00 do 23:00 svakim radnim dana i nedeljom od 12:00 do 20:00, čini da vam boravak bude prijatan a dan savršen. Za organizovane grupe ili proslave radićemo i u nedelju po satnici koja Vama odgovara.

Naš uspeh je u kvalitetu, autentičnosti, unikatnosti i tradiciji.

Kvalitet je dokazan!
Autentičnost je u probranim jelima!
Unikatnost je u originalnom ambijentu!
Tradicija je u prohujalim godinama!